Over REGIE Vastgoed 2016-11-11T13:13:31+00:00

REGIE Vastgoed is een ervaren bouwkundig advies- en managementbureau voor de particuliere en zakelijke branche. Wij zijn specialist op het gebied van praktijkgerichte en kostenbesparende meerjaren onderhoudsplannen, technisch beheer en bouwtechnische keuringen van vastgoed en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten met praktische oplossingen.

VISIE & MISSIE

Wij streven naar het continu verbeteren en optimaliseren van onze diensten, denkend vanuit het perspectief van de klant. Uw eisen en wensen staan centraal, wij maken de vertaalslag om dit zo effectief en efficiënt uit te voeren wat resulteert in:

  • meer klantwaarde
  • minder (faal)kosten
  • kortere doorlooptijden van projecten (30% tot 50% mogelijk)
  • meer plezier in het werk
  • win-win situatie voor alle betrokken partijen

Samenwerkingsverbanden

Wij geloven in de kracht van samenwerken door het vergroten van kennis, kunde en flexibiliteit wat een meerwaarde voor u als klant oplevert. Om u met onze diensten zo breed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met gelijkgestemde specialisten die onafhankelijk zijn en dezelfde kernwaarden nastreven als wij. Over onze samenwerkingsverbanden zijn wij dan ook altijd volledig transparant . Wij zijn overtuigd dat onze samenwerkingsverbanden u als klant een meerwaarde oplevert in tijd, geld en kwaliteit.

Onderdeel van TimeClock BV

REGIE is sinds oktober 2016 onderdeel van TimeClock BV uit Rijnsburg, al acht jaar specialist in bouw- en projectmanagement voor nieuwbouw en renovatie. De kracht van TimeClock ligt in het deskundig adviseren en begeleiden van uw project, van initiatief tot en met oplevering en – niet te vergeten – ook in het onderhoud en exploitatie na de oplevering. Meer informatie is te vinden op timeclock.nl.

Wij Ontzorgen U Graag Met Een Passende Oplossing.

Jacob Klok
Jacob KlokBouwmanager
Jacob is de mede-eigenaar van TimeClock en van het type ‘geen woorden maar daden’, maar hij heeft duidelijke communicatie met alle betrokken partijen hoog in het vaandel staan. Hij bezit het vermogen om zelfs bij de meest ingewikkelde bouwprojecten altijd het overzicht te bewaren en tot een voor de opdrachtgever bevredigend einde te brengen.
René van de Giessen
René van de GiessenProjectleider/Inspecteur
Mede-eigenaar van TimeClock BV René van de Giessen is een autoriteit op het gebied van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) en vastgoedkeuringen. Hij is onder meer gecertificeerd inspecteur Epa-W en NEN 2767. Noem een type bouwwerk en hij heeft het gezien en gekeurd. Bij René staat kwaliteit altijd voorop. Daarnaast is hij punctueel, een prettige persoonlijkheid en communicatief sterk.
Ahmad Fagirzada
Ahmad FagirzadaProjectleider/Inspecteur
Ahmad is nauwkeurig en sterk in projectmatig werken. “Ik wil begrijpen wat iets inhoudt, ben heel erg op de details gericht. Verder kan ik goed plannen en ook volgens die planning werken.” Als het nodig is, leest hij zich goed in voor een project. “Dat kan via internet, boeken en door met mensen te praten. Hierdoor merk ik dat ik ook persoonlijk steeds verder groei.”
Anja van den Hoven
Anja van den HovenInterieurarchitect & Bouwkundige
Anja is een creatieve en stipte persoonlijkheid en dat komt tot uiting in haar werk, want er ontglipt maar weinig aan haar aandacht. Ze is een allround professional en heeft veel ervaring met verschillende soorten projecten.
Sjoerd van den Oever
Sjoerd van den OeverBouwkundig medewerker
Hoewel in de eindfase van zijn studie bouwkunde, heeft Sjoerd zich in relatief korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke kracht in het team van TimeClock.
Miranda van Heesch
Miranda van HeeschSpecialist Aanbestedingen
Miranda van Heesch wordt door TimeClock specifiek ingezet bij de uitvoering van complexe aanbestedingstrajecten zoals (Europese) aanbestedingsprocedures voor de grotere bouwprojecten. Haar expertise zet ze in bij het uitvoeren van ingewikkelde aanbestedingstrajecten en indien gewenst in het vervolgtraject als directievoerder namens de opdrachtgever. Op die manier kan ze de kaders van de uitvoering van de opdracht namens de opdrachtgever zorgvuldig bewaken en zorgen voor een goede procesvoering van het bouwtraject.
Gert Klok
Gert KlokTekstschrijver/communicatie
Als tekstschrijver is Gert betrokken bij alle content op deze website. Hij blogt over uiteenlopende onderwerpen in de bouwwereld en adviseert TimeClock over allerlei vormen van communicatie. Gert houdt verder de social mediakanalen van TimeClock bij en ook de inhoud van de regelmatig verschijnende nieuwsbrief is bij hem in goede handen.
Mirjam Klok
Mirjam KlokSecretaresse
Als u het kantoor van TimeClock belt, is de kans aanwezig dat u het vrolijke stemgeluid van Mirjam aan de telefoon krijgt. Verder houdt Mirjam zich voornamelijk bezig met de administratie van het bedrijf.